Galatasaray, bu sezon bekleneni veremeyen yıldızlarını kadrodan çıkararak önemli bir finansal rahatlama sağladı. Tete, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Michy Batshuayi’nin ayrılmasıyla, kulüp yaklaşık 30 milyon euro (1 milyar 114 milyon TL) tasarruf etti.
✅ Tete (Panathinaikos) → 8,4 milyon euro tasarruf
✅ Wilfried Zaha (Lyon → Charlotte) → 8,7 milyon euro tasarruf
✅ Hakim Ziyech (1,5 yıllık sözleşmesi iptal edildi) → 3,9 milyon euro tasarruf
✅ Michy Batshuayi (Yıllık 3 milyon euro maaşı vardı) → 7,5 milyon euro tasarruf
Sarı-kırmızılılar, yüksek maaşlı oyuncularını elden çıkararak kulüp bütçesini rahatlatmayı başardı. Bu hamle, yeni transferler için de mali kaynak yaratma açısından büyük önem taşıyor.
Galatasaray’ın yeni sezonda nasıl bir transfer politikası izleyeceği merakla beklenirken, maaş bütçesindeki bu rahatlamanın yeni takviyeler için avantaj sağlayacağı belirtiliyor.
Ege Üniversitesi Sualtı Ragbisi Takımı, Avusturya’da Şampiyon Oldu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.