Beşiktaş, devre arası transfer döneminde henüz herhangi bir takviye yapmazken, taraftarların yoğun eleştirileriyle karşı karşıya. Siyah-beyazlı ekibin, Galatasaray’ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Mario Lemina ile ilgilendiği öne sürülse de kulüp, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.
Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada, “Kulübümüzün profesyonel futbolcu Mario Lemina’yı transfer etmek için herhangi bir girişimde bulunduğu yönündeki haberler tamamen asılsızdır” ifadelerine yer verildi. Bu açıklama, siyah-beyazlı camiada transfer beklentisi içinde olan taraftarların tepkisini daha da artırdı.
Ligde ve Avrupa’da istediği başarıyı elde edemeyen Beşiktaş’ın, transfer döneminde henüz adım atmaması, taraftarların sabrını taşırdı. Siyah-beyazlı futbolseverler, kulüp başkanı Serdal Adalı ve yönetimine sosyal medya platformları üzerinden sert eleştiriler yöneltiyor. Yönetimin transferdeki sessizliği, Beşiktaşlı taraftarları hayal kırıklığına uğratmış durumda.
Öte yandan, Mario Lemina’nın transferi konusunda Galatasaray’ın da devrede olduğu belirtiliyor. Wolverhampton forması giyen deneyimli orta saha oyuncusunun, teknik direktör Vitor Pereira’nın onayıyla kulübü tarafından transfer listesine konulduğu bildirildi. İngiliz ekibi, Lemina için 2 milyon euro bonservis bedeli talep ederken, oyuncunun ise yıllık yaklaşık 4 milyon euro maaş istediği iddia ediliyor.
Bu sezon Wolverhampton formasıyla 19 resmi maça çıkan 31 yaşındaki Gabonlu orta saha oyuncusu, 1 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösterilen Lemina’nın, sezon sonunda kulübüyle olan sözleşmesi sona erecek.
Mauro Icardi İstanbul’a Dönüyor! Bireysel Antrenmanlara Başlayacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.