
Bayrampaşa’da kafede oturan bir kişi, karşı masasında oturan 16 yaşındaki bir kız çocuğunun fotoğrafını gizlice çekti. Durumu fark eden diğer müşterilerin tepkisi üzerine kaçmaya çalışan şüpheli, sokak sokak kovalandı ve bir grup vatandaş tarafından darbedilerek polise teslim edildi.
Bayrampaşa’da çocuk tacizcisi olduğundan şüphelenilen şahıs çevredeki vatandaşları harekete geçirdi. Vatandaşlar, sokak sokak kovaladığı şüpheliyi darbederek polise teslim etti.
Olay, 27 Ekim Pazar günü öğlen saatlerinde, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde bulunan bir kafede yaşandı. Kafede arkadaşı H.M., ile oturan T.Ö., iddiaya göre, karşı masada arkadaşlarıyla oturan 16 yaşındaki kız çocuğunun cep telefonuyla gizlice fotoğrafını çekti. Durumu fark eden diğer müşteriler, iki şüpheliye tepki gösterdi. Bunun üzerine T.Ö., ve H.M., kafeden ayrıldı. Bazı vatandaşlar şüphelileri bir süre kovaladı.
Şüphelilerden T.Ö. kendisini kovalayan bir grup tarafından Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi’ndeki bir ara sokakta yakalandı. Grup, T.Ö.’yü darbedip, o anları cep telefonuyla kaydetti. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri T.Ö.’yü gözaltına aldı. Polisin kaçan H.M.’yi arama çalışmaları ise devam ediyor.
Temizlik işçisi “Haram” diye bankaya iade ettiği 23 milyon liranın peşine düştü
1
Ege Denizi’nde Art Arda Depremler
86591 kez okundu
2
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hilton Oteli’ndeki %23,5 Hissesini Satışa Çıkarıyor
70688 kez okundu
3
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sınıf başkanının vaadini yerine getirdi
68274 kez okundu
4
Donald Trump, İsrail’e indi: “Ateşkes sürecek, savaş bitti”
26529 kez okundu
5
İstiklal Marşı 104 yaşında
12846 kez okundu