1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Gelir beyan etmeden lüks araç kullananlar bakanlığın radarına girdi! 7 bin araç mercek altında

Gelir beyan etmeden lüks araç kullananlar bakanlığın radarına girdi! 7 bin araç mercek altında

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu, yüksek tutarda harcaması olduğu halde gelir beyan etmeyen mükelleflerin ardından şimdi de gelir beyanı olmadığı halde lüks araçlara binen mükelleflerin izini sürüyor. Vergi müfettişleri, lüks araç sahibi olan kişilerin bu araçları hangi gelirle elde ettiğini ve bu geliri beyan edip etmediğini araştırmaya başladı. Lüks segment 7 bin 885 araç üzerinde yapılan çalışmalarda şirketleri kar dağıtımı yapmamış mükellefler tespit edildi.

Vergi müfettişleri, 7 bin 885 araç üzerinde inceleme yaptı. Araştırmada herhangi bir gelir beyanı veya şirket ortaklığı olmayan ya da ortaklığı olmasına rağmen şirketleri kar dağıtımı yapmamış mükellefler tespit edildi. Aralarında hiçbir gelir kaynağı bulunmayan fakat lüks araçlara binen kişiler için çalışma başlatıldı.

Gelir beyan etmeden lüks araç kullananlar bakanlığın radarına girdi! 7 bin araç mercek altında
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Haber Odak - Son Dakika Haberleri, Dünya, Gündem ve Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.