
Geçtiğimiz günlerde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte İngiltere’ye giden Hayrünnisa Gül, ülkeden çıkış yaptıkları sırada hırsızlık şoku yaşadı. Para dolu zarfları polis tarafından çalınan Hayrünnisa Gül, durumu İngiltere ve Türk Büyükelçiliği’ne bildirdi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, İngiltere ziyareti sırasında hırsızlık kurbanı oldu. Yazar Talat Atilla, tarafından gündeme getirilen iddia, Abdullah Gül’ün basın danışmanı Birol Avşar tarafından da doğrulandı.
Olayın 13 Eylül’de çiftin İngiltere’den ayrıldığı esnada yaşandığını ifade eden Birol Avşar, “Zarfların içinde sterlin ve euro vardı. İngiltere ve Türk Büyükelçiliği konuyla yakından ilgileniyor” ifadelerine yer verdi.
Türkiye sınırına dayanırlar mı? Milli Savunma Bakanlığı’ndan İsrail’e gözdağı
1
Netanyahu Beyaz Saray’dan Eli Boş Döndü. İran’da Sonuç Çıkmadı
20439 kez okundu
2
Eski Dünya 1 Numarası Tenise Veda Etti
8640 kez okundu
3
Ukrayna Savaşı İçin Müzakereler Başlıyor
3020 kez okundu
4
Interpol Genel Sekreteri Stock: Mafyaya yenildik
2321 kez okundu
5
Prens Selman’dan Filistin ile ilgili açıklama: “Umrumda değil”
1761 kez okundu