1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP’li vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis’e girerken ayağa kalktı ancak alkışlamadı

CHP’li vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis’e girerken ayağa kalktı ancak alkışlamadı

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM’de 2 aylık aranın ardından yeni yasama yılı başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis Genel Kurulu’na girdiği dakikalarda CHP’li vekillerin 5 yıl aradan sonra ilk kez ayağa kalktıkları görüldü. CHP yönetiminin gün içinde partili milletvekillerine ayağa kalkmalarını ancak alkışlamamalarını tebliğ ettiği ortaya çıkmıştı. Bazı vekillerin ise bu mesaja karşı tepki gösterdiği ve açılış sırasında kuliste bekleyeceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Toplantısı’na katıldı. Erdoğan’ın Meclis Genel Kurul’una girdiği dakikalarda ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

5 YIL SONRA BİR İLK

Yeni yönetimiyle ilk defa yasama yılı açılışını gerçekleştirecek CHP, 5 yıl sonra ilk defa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı salona girişinde ayakta karşıladı ancak alkışlamadı.

BAZI VEKİLLER MESAJA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP yönetiminin gün içinde partili milletvekillerine mesaj göndererek ayağa kalkmaları ancak Erdoğan’ı alkışlamamaları yönünde talimat verdiği ortaya çıkmıştı. Bazı vekillerin ise bu mesaja karşı tepki gösterdiği ve açılış sırasında kuliste bekleyeceği belirtildi.

CHP’li vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis’e girerken ayağa kalktı ancak alkışlamadı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Haber Odak - Son Dakika Haberleri, Dünya, Gündem ve Magazin ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.